S. Sindicals
 
 
 
Cervera
Els membres de la Secció Sindical del SAP-PL de la Policía Local de Cervera es van reunir aquest dimarts dia 6 amb el Síndic de Greuges de Catalunya per denunciar les seves condicions laborals.
  
06  DE JULIOL DEL 2021.
 
Els membres de la policia local de Cervera en reunió mantinguda amb el Síndic de Greuges, a la qual va assistir el sindicat SAP-PL (Sindicat Autònom de les Policies Locals de Catalunya), van instat al Síndic a què actuï i interpel·li a l’Administració per tal d’obtenir una solució respecte a la seva problemàtica, denunciada repetidament, en la relació amb la Paeria de Cervera.

En primer lloc van incidir en la manca de personal. Es una plantilla insuficient per donar un servei adequat a la ciutadania i amb seguretat pels agents, d'aquesta manera hi ha torns de treball que no es cobreixen i torns de treball amb només un policia local que no podrà donar solució als problemes.

Seguidament van destacat que no hi ha quadrant de servei. Hi ha canvis continus en la seqüència de torns de treball, i també succeeixen canvis sobtats durant la setmana de treball. Això dificulta conciliar la vida laboral i la familiar.

A més a més, la manca d’implementació del conveni en vigor i la imposició d'una valoració de llocs de treball alterada causa greuges retributius entre els agents d'una mateixa categoria que desenvolupen una mateixa tasca.

Una altra situació que es dóna és no executar les actes a les Ordenances Municipals OMCC. Així fets com excés de sorolls, consum de begudes a la via pública, horari tancament de locals d'oci, orinar al carrer, a pesar de l'agent haver formalitzat la denúncia, no tenen una resolució sancionadora i crea situació d'impunitat dels infractors i descrèdit de la tasca policial.

En la reunió a més de denunciar el que ja s’ha reflectit, també es va assenyalat la manca de negociació i d’atendre a les demandes dels treballadors per part dels responsables polítics de la Paeria de Cervera, com passa a l’hora de donar resposta a les sol·licituds presentades, ja sigui reclamacions, propostes o qualsevol comunicació.
DATA:
06  DE JULIOL DEL 2021.
Serveis a l'afiliat
Segueix-nos
SOS desaparecido
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis. Accepto
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí